Vi letar ny lokal

Vi kommer tyvärr inte att kunna starta upp den 22 januari som planerat. Idag meddelade Restaurang Tierras att de inte kan fortsätta med samarbetet! De kommer att fortsätta med att servera god indisk mat, men något schackrelaterat blir det alltså inte mer i den lokalen. Vi tackar alla som besökte oss förra året och tar tacksamt emot tips på andra lokaler som ligger centralt i Stockholm.

2017-01-09|

Nya öppettider

Vi justerar våra öppettider en aning. Öppet varje söndag mellan kl 14:00-21:00 från och med nu på söndag den 6 november. Detta innebär således att det blir 2 timmar mindre, men eftersom vi har gott om sittplatser så går det bra att komma lite tidigare istället. Oavsett så erbjuds det 7 timmar schack mitt i city! Givetvis kör vi våra tävlingar precis som vanligt (start 16:30).

2016-11-01|

Gratis juniorträning!

Det är flera föräldrar som har schack-intresserade barn som ännu inte har blivit medlemmar i någon schackklubb. Vet du inte hur du ska hjälpa dem att utveckla sitt schackspelande? Vi vet hur! Varje söndag mellan kl 14-16 har vi schacktränare som helt gratis tränar dina barn. Du kan ta en fika under tiden eller varför inte lösa sista city-shoppingen samtidigt!

2016-10-29|

Vi behöver dig!

Kan du hjälpa oss att bli ännu bättre? I schackets värld finns det många duktiga eldsjälar som har byggt upp bra nätverk under flera år. Vi vill komma i kontakt med några av dessa hjältar för att utveckla Stockholm Chess Café. Bedriver du träning, arrangerar tävlingar eller har du bra nätverk som vi kan samarbeta med? Vi är öppna för alla förslag och vill sätta ihop en arbetsgrupp.

2016-10-27|

Vi har många stjärnor!

Våra välbesökta söndagar har många stjärnor, är du en av dem? Om du ännu inte har hunnit besöka oss så börjar det bli dags! Efter våra fyra första söndagar har vi redan flera stammisar som kommer förbi och spelar schack. Några är spelare från Stockholms olika schackklubbar, men det som glädjer oss lite extra är att vi får besök av nya glada amatörer varje vecka! En skön mix helt enkelt.

2016-10-25|